Lite jobb och en bra bokserie

Minns ni att jag pratade om att jag och Olof funderar på att engagera oss i Veteranspoolen? Sagt och gjort! Vi fick kontakt med en jättetrevlig kille och det senaste har vi jobbar 2-3 dagar i veckan både Olof och jag. Olof brukar vara behjälplig i trädgårdar där han krattar löv, klipper buskar och fixar inför vintern. Jag har fått hoppa in i skolsektorn och har fått agera både extraresurs i klasser, rastvakt och lite bildlärare. Det är faktiskt himla roligt om jag får säga det själv! Jag älskar ju att umgås med barn och det känns verkligen som att man gör en insats för samhället och skapar nytta. Det känns gott i magen när man går och lägger sig om kvällen. 

Och bara för att man blivit pensionär så betyder inte det att man har tappat gnistan och livsglädjen! I vårat fall är det snarare tvärtom, vi njuter mer av livet än vi någonsin gjort!

Något annat som skänker glädje till mitt liv är att läsa böcker! Just nu håller jag på att läsa serien och de sju systrarna som har blivit så himla populär. Tycker var och varannan människa pratar om dom just nu. Men det är faktiskt befogat måste jag tillägga, dom är otroligt bra! Jag läste ut fjärde boken igår, så i måndags när jag insåg att det inte var mycket kvar fick jag i all hast beställt de tre sista. Jag valde givetvis det
transportföretag som hade snabbast frakt eftersom man inte vill stå utan bok. Jag var dock väldigt imponerad för böckerna kom redan dagen efter så nu har jag kunnat börja läsa på den femte boken.

Har ni inte läst böckerna så är detta ett varmt tips! Dom är spännande och hjärtliga och det är alltid lika svårt att slita sig!

Nu hör jag att Olof börjar vända på sig borta i sovrummet så det är dags att sätta på kaffebryggaren. Idag är vi lediga och ska mysa med långfrukost, korsord och en promenad! Vi hörs snart igen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *