God Kväll

God kväll där ute i stugorna! Hoppas allt är väl med er! Denna dag har jag spenderat mestadels i köket. Jag har nämligen haft min årliga bakdag som jag brukar ha, en gång på sommaren och en gång på vintern. Då laddar jag upp frysen med frallor, brödkakor, bullar och rulltårta. Varken Olof eller jag är speciellt förtjusta i köpebröd så därför är det skönt att ha ett förråd här hemma. Medan jag har gjort detta så har Olof suttit i sin fåtölj och läst en ny deckare som heter Transformation, men så fort den nybakade doften spred sig genom huset så kom han smygandes och ville smaka. 

Nu är allt lagom fördelat i fryspåsar och placerat i frysboxen i garaget och frysen i köket, så nu klarar vi oss ett par månader framöver! Nyligen flyttade det in en dam i radhuset mittemot vårt hus så jag ska nog bjuda över henne på en kopp kaffe och en bulle på trappen imorgon om solen tittar fram. 

I övrigt så har jag och Olof pratat om att engagera oss i Veteranpoolen till hösten om pandemin inte blir värre. Vi båda saknar att känna oss behövda och ha ett syfte om dagarna, så det skulle kännas fint att göra lite nytta. Jag skulle även kunna tänka mig att jobba med någon form av läxläsning eller som extraresurs i skolan. Med tanke på mitt tidigare yrke så känner jag att det hade varit passande! Och om jag bara kan ge lite av min entusiasm för texter och det svenska språket till den yngre generationen så kan jag somna gott om kvällarna!

Nu ska jag sticka vidare på min tröja som jag nämnde i förra inlägget! Garnet jag valde är många olika färger i samma nystan och den blir väldigt läcker. Jag är en färgglad person även under vinterhalvåret och denna tröja kommer inte bli ett undantag!

På återseende,

Britt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *