Vardagen

Kära läsare, tack för att ni återvänder för att läsa raderna jag skriver om min enkla vardag. Just nu är vardagen ganska så händelsefattig. Trots att pandemin verkar lugna sig så försöker vi att hålla oss på vår kant för att ändå vara på den säkra sidan. Trots att vi är vaccinerade och känner oss säkra så sett så kan man ju ändå bära smitta och jag vill verkligen inte bidra till att någon annan blir sjuk. 

I tristessen här hemma så har jag och Olof tagit tag i surdegar som man lätt skjuter på. Exempelvis rensa garderoben och skänka bort det man inte längre använder. Vi har bytt Elabonnemang,putsat fönstren, städat garaget och fixat komposten i trädgården som höll på att trilla isär. Det är skönt att kunna klappa sig lite på axeln när man känner att man fått saker gjorda. 

När regnet smattrar mot rutorna och busvädret viner utanför så passar vi på att dricka en kopp kaffe, lösa korsord och njuta av härlig musik på gamla LP-skivor. Har man gjort lite nytta är man allt värd en hel del nöje! Håller ni inte med så säg? 

Imorgon ska jag ta mig an ett nytt projekt, nämligen att sticka en tröja. Hittade ett otroligt fint mönster på nätet så beställde både det och garn. Har inte stickat på många år men det är något som sitter i ryggraden. Min mamma lärde mig att sticka när jag var 7 år gammal och det har blivit en hel del vantar, sockor, halsdukar och tröjor sedan dess. Man får ju onekligen höstfeeling av vädret som är och därför blir jag sugen på att sticka en skön tröja som jag kan använda när höst och vinterkyla kommer. 

Nu ska jag gå ut i köket och se om Olof vill ha hjälp med kvällsmaten!

God afton på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *