Sociala medier

Britt och Olof

 För att kunna hålla mig uppdaterad med barnen och barnbarnen har jag och Olof börjat med något som heter Instagram, jag har hört talas om det innan men aldrig riktigt vetat vad det är. Det är väldigt roligt att kunna se bilder på barnen och barnbarnen när dom är ute och hittar på saker, upplevelser som dessvärre jag och Olof på grund av Covid 19 inte får följa med på. Men med Instagrams hjälp kan vi ändå få en känsla av gemenskap.

Sedan Covid 19 kom så har vi undvikit att besöka butiker och andra offentliga platser, där man inte kan hålla rätt avstånd. Då är det tur att man kan beställa hem det mesta via nätet, inte klokt men man kan beställa allt från mat till Hälsokost via internet. Detta ger oss en stor frihet och så slipper vi lägga detta ansvar på våra barn. Dom har ju fullt upp med sina egna liv.

Något som jag är lite ledsen över är att sommaren går mot sitt slut. Under sommaren har jag och Olof spenderat mestadels av våra ljusa timmar utomhus i vår trädgård, att fixa i trädgården ger otrolig sinnesro och håller oss upptagna. Vi har grott mycket grönsaker och frukt i trädgården, det har blivit så mycket av allt att barnen har fått komma förbi och hämta fulla kassar med mat i trädgården. I trädgården har vi kunnat sets på ett tryggt och säkert vis. Tur att sensommaren och hösten innebär svampsäsong, vilket är ett av mina stora intressen, jag har läst otaliga svampböker i mina dagar och har flera guldställen ute i skogen där jag varje år plockar kg efter kg svamp.

Tänkte faktiskt släpa ut Olof i skogen på en promenad om en stund, han fastnar gärna i soffan framför tv:n nu för tiden.

Tills nästa gång, önskar jag er lycka och god hälsa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *