Tacksam med livet

Hej kära läsare,

Idag tänkte jag bara skriva ur ren tacksamhet. Jag är tacksam med livet, jag är tacksam för att efter så många år på den här jorden får jag fortfarande leva livet. Visst livet är inte det samma som det var för några månader sen och jag saknar mina barn och mina barnbarn väldig mycket. Det går inte en dag jag inte tänker på dem. Jag har dock lärt mig att använda en sådan stor mobiltelefon eller vad heter det, platta tror jag. Där ringer mina barn och barnbarn någon dag eller några dagar i veckan. Så även om det är lite svårt med tekniken, så är det inte omöjligt att se dem men trist att inte kunna krama dem.

Jag är hur som helst tacksam med den tekniska utveckling som möjliggör så mycket. Är det någon som är tacksam här för något? Det får ni gärna berätta här i kommentarerna, för jag är nyfiken på att veta vad ni är tacksamma över. Jag vill veta det.

Vad mer har jag att berätta för er, jag befinner mig hemma väldigt mycket, det är nog hundpromenader jag tar men det försöker jag göra på vägar som inte är så folktäta, även om råden är att det är okej att vistas ute så länge man håller avstånd är det ändå riskfyllt för en gammal dam som jag att vistas ute. Vi turas om med min man men han är nog mer i riskgruppen än vad jag är för han har diabetes eller han är på gränsen att bli det, så han måste hålla en ordentlig diet för att inte riskerar att bli diabetiker och nu med det här viruset, ännu högre risker för honom, så han måste verkligen anpassa sitt liv till att skydda sig från allt.

Ja, nu ska jag nog ut på en promenad med vovven. Jag lämnar er än så länge.

Ha en fin dag och ta riktigt hand om er.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *