Världen kan förändras på noll tid

Hej kära läsare.

Det är svåra tider. Jag hoppas ni mår bra. Jag, trots min ålder, känner mig lugn. Det gäller även min man. Vi tar de åtgärder som är rekommendera. Vi går ut endast det nödvändiga och bär alltid handskar på oss. Jag vill inte riskera att bli smittad, så det blir tyvärr inga kramar med andra människor (så min man har fått för många kramar på senaste tiden, det tycker han kanske är jobbigt).

Minns ni mina planer att flyga till USA. Jag hade äntligen bestämt mig för att göra det, jag ansåg att min sons lycka var viktig och jag ville vara där för honom, så jag hade bokat resan och skulle faktisk åka idag, istället sitter jag här och pratar med er. Det här med stängda gränser, länder i kaos, den där jätte rädslan världen över som får ekonomin att krascha, det är mycket som händer och jag förstår helt och hållet att människor känner en rädsla över det här men personligen kan jag tycka att det är något överdrivet. Tänk bara på Ebola, det viruset har 50% chans att döda någon, men när krisen kom då stängde inte länder sina gränser. Hur som helst, det är mycket kaos (återigen en personlig åsikt) kring det här. Njut av livet, gå och skaffa en e-cigg Karlstad, bada i havet, besök dina nära och kära, lev livet (såvida du INTE känner dig smittad, då ska du stanna hemma).

Ta vara på livet, för att man vet inte hur länge till man har livet kvar. Titta på mig, gammal som en ek, jag kan bli smittad imorgon och gå bort inom ett par dagar men ändå räds inte jag att leva livet. Så följ mitt exempel, var försiktig men lev ditt liv som om det vore sist dagen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *