Flyga eller inte flyga…

Hej kära läsare.

Tiden har gått och vi har inte hörts sedan december 2019. Kan ni tänka er vad tiden flyger iväg? Det är som när man beställer delar från ettansmopeder mopeddelar, det går så fort.

Ni kanske funderar på vad i hela friden skriver jag om mopeder men det är nämligen så att jag har valt att skaffa mig en sådan. Jag vill ha en eldriven moped. De är inte så kostsamma och jag ska ta med den till en ön där vi har sommarstugan. Det kommer förenkla när man åker och handlar eller när man vill till någon vän. Min idé är att använda denna färdmedel för att inte behöva gå så långa avstånd framför allt på sommaren, då det är tänkt att jag ska använda min eldrivna moped.

Som jag nämnde för er förra gången jag skrev, så har vi en son om är gift med en tjej från de förenade staterna. Nu har sonen bjudit oss att komma på besök, han har nämligen startat ett företag i USA och han vill ha med oss på sin stora dag. Det enda är att jag känner mig så gammal nu för att flyga så många timmar. Jag vill se min son lyckas och jag önskar honom det allra bästa men jag har så svårt att se mig åka dit. Dock känner jag att jag borde göra det, han har sagt till mig att det kommer att betyda mycket för honom om jag är med den dagen och jag känner att jag måste. Jag tror jag får prata lite med läkarna här innan jag åker, få lite tips och råd om hur jag bäst kan flyga och då menar jag hur jag ska tänka kring jag ska hantera min nervositet under flygningen och vad jag ska tänka på när jag är där kring min hälsa och så.

Ja, vi får se om jag verkligen flyger eller inte.

Ni får ha en fin dag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *