Nu är det jul igen.

Hej på er!

Nu stundas julen allt, om nästan exakt 1 vecka bara är det julafton, helt tokigt vad tiden går fort om ni frågar mig. Men tiden går väl bara fortare ju äldre man blir har jag hört? Jag tycker faktiskt att det stämmer.

Just nu tror jag att alla våra barn sitter och räknar på tågfrakt och logistik på hur de ska ta sig hit till oss allihopa, vi skämtar alltid om det varje år, det bli ju ett sådant stort projekt när man har småbarn och massa packning på tåg. Vi brukar nämligen ha julen hos oss, vi har ju ett stort hus där alla barn med familjer får plats och vi tycker det känns så himla roligt att alla barnen fortfarande vill komma till oss och fira jul. Det känns så gott i hjärtat att dom vill komma hit och vi får träffa alla våra fantastiska barn och barn-barn och deras respektive. Den 26e brukar de flesta åka igen och fira med deras respektives familjer, dock inte ett utav av våra barn då hans frus familj bor i USA. Vi brukar prata på telefon med video under julafton, det är alltid lika roligt. 

Vår jul fylls med mycket god mat, spel, promenader, Kalle anka och mysiga stunder. I vår familj öppnar vi julklapparna på kvällen, efter kalle anka, jag har hört att andra öppnar dom redan på morgonen, kanske gör någon av mina läsare det? Ni kan väl kommentera isåfall, alltid lika kul att läsa tycker jag. Jag har sedan jag var en liten flicka också alltid öppnat julklapparna på kvällen, det gjorde vi i min familj. Min far sa alltid “vi måste ju spara det pirrigaste till sist”. Jag håller med honom.

Om vi inte hörs igen innan jul vill jag önska er alla God Jul & ett riktigt gott nytt år!

Christmas, Decoration, Bow, Christmas Ball, Baubles

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *