Inredning är roligt

Hej på er! Hur står det till med er idag denna gråa måndag? Det är efter lunchtid och jag och maken tar det lite lugnt nu efter lunchen. Jag ska strax gå ut med sixten en sväng på en promenad men jag tänkte att jag kan skriva ett inlägg sålänge. 

I helgen var vi och fikade hemma hos ett par kompisar, Marianne och Claes heter dom, vi har varit vänner i många år nu. Marianne fyller faktiskt 70 år på torsdag så jag tänkte att jag skulle köpa med mig en present och överraska henne på stora dagen. Även om hon ska ha ett kalas i helgen därefter så tycker jag det känns kul att få fira på självaste dagen. Jag tänkte jag skulle besöka någon inredningsbutik. Present måste hon ju få, eller hur! Hon har faktiskt ägt och drivit en egen inredningsbutik som hennes dotter för några år sedan tog över, så jag vet att hon tycker det är väldigt roligt med prylar till hemmet, det intresset delar vi. 

Jag nämnde ju i förra inlägget att vi köpt nya stolar, dom är vi väldigt nöjda över jag och mannen min. Även sixten gillar att ligga och sova på en och annan stol så då är dom väl godkända även av honom. Nu är jag lite inne på att byta matta i vardagsrummet, appropå inredning. Maken tycker ju självklart att det är onödigt “vi har ju redan en matta” säger han, men han förstår sig inte på det där med inredning tycker jag. Vilken tur då att det är jag som bestämmer, haha!

Nu ska jag och sixten på en promenad, jag får se om jag kan släpa med mig olof som somnat i soffa. Siesta kallar dom det väl i spanien? 

Önskar er en härlig dag.

Box, Gift, Present, Xmas, Celebrate, Christmas


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *