Hur stavas det?

Just det…

Senast skrev jag om min önska om att ha en trehjuling som är el-driven men jag glömde visst att berätta att vi har köpt nya stolar. Min älskade man och jag kände att vi behövde renovera lite i vårt boende, det var länge sedan vi köpte nya möbler och framförallt var det några stolar vi hade som kändes lite gamla och slitna.

I vårt letande efter snygga möbler har vi tittat på allt, från vanliga husstolar till hotellstolar. Under internetsökningen vill jag minnas att Google föreslog att vi skulle söka på hotel stolar. Jag kände att det var så fel att skriva så, men ändå så gjorde jag det.  Till min förvåning, jag fick så många fler sidor att titta på än när jag sökte hotellstolar. Jag blir förundrad över hur dessa söksidor fungerar. I längtan efter att få veta hur sökorden fungerar så har jag faktisk ringt en väninna vars barnbarn arbetar med internet och marknadsföring på internet. Kort sagt, han förklarade att sökmotorer använde ”keywords” alltså specifika ord som kommer fram utifrån hur människor söker på olika saker och utifrån det bestäms vilka blir de mest populära ord. Det är en rätt märklig sak tycker jag, för att: Hur många i Sverige söker faktisk efter stolar och skriver hotel med ett enda L?.

Ja, hur som helst, det hela slutade med att nu har vi beställt nya stolar från internet. Det ska bli spännande att få hit dem och provsitta. Jag hoppas på att de är bekväma och att dessa, lik de gamla vi har haft, varar i några år, kanske fram tills någon behöver ta hand om det vi lämnar efter oss.

De gamla stolar är slitna med de går att reparera och få de att se snygga ut, så vi har kommit i kontakt med ett företag som har lovat att reparera och skänka bort dem till någon som behöver det, visst är det en fin sak!

Hoppas ni alla mår bra

Hälsar,

Britt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *