Cykla med tre hjul!

Precis som det står i titeln, så ska den här blogginläggen ta upp ämnet trehjuling elcykel. Jag är gammal och jag gillar att cykla men att cykla känns både jobbig och riskfylld. Att jag är en aktiv person är det ingen tvekan om. Jag rör på mig, jag vill inte sitta för länge (jag sitter för länge för kroppen orkar inte mer än vad den orkar men jag önskar jag kunde röra på mig mer).

Ett bra alternativ för att känna stabilitet och kunna fortfarande röra på mig trots att benen kanske inte orkar lika mycket är dessa elcyklar och helst i trehjulingsformat. Jag är rätt säker på att en sådan cykel skulle göra av mig en mycket mer aktiv person och jag är säker på att ett aktivt liv kommer att göra mig mer glad, mer kreativ och helt enkelt ge mig mer energi.

Jag vet inte hur det är för just dig som läser, om du är aktiv eller inte men en sak ska du veta, det är jätteviktigt för dig och din framtid att du håller dig igång med att motionera eller träna någon sport. När jag var ugn kunde jag faktiskt vara lite slarvig med det och trodde inte att det skulle bli några märkvärdiga konsekvenser men idag känner jag att om jag hade varit mer aktivt när jag var ugn, så skulle jag må mycket bättre idag. Ta mig inte fel, jag mår i överlag bra men jag känner det, jag känner att jag borde ha kämpat mer med träningen och idag får jag sota för dessa ungdomliga synder.

Ta tillvara på din ungdomlighet, fastna inte framför din TV för länge. Idag kan man ju med hjälp av tekniken förstå bättre hur mycket man rör på sig och vad din kropp behöver, så kämpa nu och inte när du är lika gammal som mig. Det är vad jag ville berättar för er idag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *