Det vankas stor-fest!

Hej!

Hur står det till denna regniga fredag? Jag sitter just nu inne vid datorn och sixten ligger bredvid mig i soffan och sover snarkandes. Olof är iväg med en gammal vän och hjälper honom att laga hans brevlåde-fäste, brevlådan hade tydligen rasat ner i marken nu för någon vecka sedan när det blåste så värst mycket. 

I helgen har vi stora planer, vi ska nämligen på 130-års fest förstår ni! Jadå! Fina grejer det, det är våra kära gamla vänner Maj och Claes som fyller 65 båda två här i oktober, så de slog ihop sina siffror och ska ha en stor fest i göteborg. De har hyrt en stor lokal där vi kommer att vara fler än 60 personer på det här ståhejet, det ska bli väldigt roligt faktiskt. Maj berättade att det har fixat och planerat inför det här hela sommaren, lokal, mat, fest-dekorationer och alltihopa. De har fått mycket hjälp av deras barn som tur är men mycket har dom fixat själva. Helt otroligt tycker jag om du frågar mig. Maj berättade att dom har så bra catering i göteborg så det har dom beställt till mat, angående lokalen hade de en kontakt som hjälpte dom att boka och ja, allt har fixat sig. Så jag ska allt sätta på mig min finaste klänning och olof sin snyggaste smoking då temat är glammiga 50-talet. 

Sixten ska få vara hos en av våra barn hela helgen så vi kan sova över i göteborg efter festen, det känns bra att inte behöva köra hem sent i natten och det är inte ofta vi festar till det längre så att unna sig något glas vin eller whiskey hade inte heller varit otrevligt. 

På söndagen ska vi bara ta det lugnt hemma hos Maj och Claes och sedan har vi bokat brunch på ett superfint slott utanför göteborg där maj och claes har varit tidigare. Det bli så roligt tror jag allt och jag ser mycket fram emot den här helgen. Men jag ska faktiskt iväg på stan så fort olof kommer hem då jag måste införskaffa mig nya strumpbyxor, alla jag har här hemma hade ju hål i sig! Men i övrigt har jag inte behövt köpa något nytt alls inför festen. Jag hade en gammal glammig klänning hemma som hängt i garderoben flera år, och tänka sig att det passade perfekt! 

Vi hörs snart igen, med största sannolikhet ett inlägg om helgens bravader!

Pin-Up, Pinup Girl, Twin, Retro, Waitress, Years 50


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *