Fina Sixten

Hej på er!

Hoppas allt är bra med er? Idag är det Onsdag och jag sitter just nu vid datorn för att kolla på lite uppdateringar i världen, brukar läsa aftonbladet på internet nuförtiden, jag har ju ändå blivit rätt haj med det här om teknik och datorn nu tycker jag faktiskt. Jag tycker ändå det går bra det här med bloggen och jag kollar min mejl varje dag.

Olof sitter just nu med casino online som jag pratade lite om i förra inlägget medans jag sitter framför datorn. Jag har kokt mig lite grönt té också som jag brukar dricka på kvällen nu i hösttider. Det är härligt att sitta med en kopp av mitt favoritté, tända ljus och mysa med min käre man och sixten såklart. Appropå sixten har vi tyvärr behövt åka in till veterinären med honom igår då han plötsligt verkade må dåligt, han spydde och ville inte äta eller dricka. Så vi ringde in till djursjukhuset här i stan och de tyckte vi skulle åka in. Han fick faktiskt stanna över natten och så var vi och hämtade honom kl 08 imorse. Han hade troligen fått i sig något som han reagerat dåligt på, det kunde vara något utomhus, dom visste inte exakt. Men han vi dropp och så avvaktade dom under natten och redan på morgonen kunde dom konstatera att han mådde mycket bättre och hade haft en stabil och bra natt. Nu ska vi bara hålla koll så han äter, dricker och beter sig som normalt, annars får vi åka in igen. Vi hoppas på det bästa och hela dagen idag har han varit sig själv, vilket har varit väldigt skönt i hjärtat. Nu får vi hoppas det håller i sig!

För att avsluta på en gladare ton så hörde jag att olof precis vann ett spel, ja det var ju roligt. Nu ska jag fortsätta dricka mitt té och gå ut med sixten för kvällen och sedan var det dags för sängen tror jag närmare bestämt. 

Vi hörs snart igen!

Dog, Cavalier King Charles Spaniel, Funny, Pet, Animal


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *