Det väntas svamp..

Hej på er!

Vad gör ni en fin kväll som denna? Det har ju varit så superfint väder idag, strålande sol och nästan 30 grader varmt, helt otroligt. Jag som skrev om hösten senast, det har ju nästan känts som att högsommaren kommit tillbaka idag. Det ska ju faktiskt vara fint nästan hela veckan som kommer, men till slutet av den och nästa helg blir det regn och lite sämre igen. Nåväl, vi njuter medans vi kan. 

Jag, olof och sixten sitter just nu framför tvn, vi tittar på en av våra favorit-serier, det är en kriminalare som är superspännande. Men jag tittar inte på det själv, nejnej, det är alldeles för läskigt när det handlar om mord och sådana grejer. Jag måste kolla när olof är med så det är tur att vi båda tycker att den är bra. Just nu handlar det om en tjej som blivit attackerad i en botox klinik och poliserna håller på att säkerställa bevisen, de har en misstänkt tjej som arbetar på kliniken inne på förhör. Spännande det är det.

Veckan vi har framför oss ser ganska fullspäckad ut, vi ska faktiskt åka iväg och hälsa på ett par gamla vänner som bor i mariestad. Vi ska bland annat ut och plocka svamp och åka iväg och kolla på en matmarknad som de tydligen håller varje sommar i mariestad, så det ska bli roligt! 

Nästa gång vi hörs får jag berätta om vi hade turen att hitta någon svamp, det hoppas jag på, mycket kantareller. Något av det bästa jag vet är smörstekta kantareller på en brödskiva, mums! Sixten åker självklart med oss också, han njuter av att vara ute i skogen och det har faktiskt hänt att han förr hjälpt oss hitta ett och annat svampställe!

Mushroom, Mushrooms, Agaric, Small Mushroom


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *