Lyx lyx lyx

Hejsan på er!

Oj oj oj vilka fina dagar vi har just nu och har haft i veckan, som jag nämnde i mitt senaste inlägg har vi ju just nu vår son Daniel, hans fru och deras 3 vackra små döttrar på besök här hos oss denna veckan. De kom i måndags och idag är det torsdag, vi har varit iväg och solat och badat hela dagarna. Sedan har vi kommit hem och lagat så goda middagar, Daniels fru är ju som rena rama kocken hon kan skapa sådana fantastiska smak-kombinationer så vi njuter för fullt här hemma! Tyvärr jobbar hon inte som kock utan på ett platsföretag, hon borde ju verkligen starta något inom matkategorin alltså, oj oj oj. 

Imorgon ska vi vidare iväg till havet, tidigare dagarn har vi hållit till i mjörn har i staden, men nu så ska vi iväg till varberg förstår ni. Jag och olof campade nämligen där när vi var små och växte upp, ja det hände att vi faktiskt lekte ihop då, men att vi sedan skulle gifta oss och leva hela livet ihop, det visste vi inte då, tänka sig hur det kan bli! Det ska iallafall bli så skönt med saltvatten, det är min personliga favorit och allra helst solar jag på klippor, men denna strand är en sandstrand och det är väl kanske på äldre dagar bättre, mindre risk att skada sig på hala klippor och stenar. 

Nej nu känner jag doft av något gott från köket, det ryktades att daniels fru skulle baka rabarberpaj från våra rabarber vi sparat i frysen från vår trädgård. Det låter som en fantastiskt ide, de har dukat upp i uterummet så jag ska gå och göra de sällskap.

Ha det så bra mina vänner, vi hörs.

Plum Cake, Plums, Streusel Cake, Cake, Sweet, Bake


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *