Sommar, sommar, sommar..

Hej på er!

Hur står det till i denna ljuvliga sommar vi nu lever så gott i? Jag, olof och sixten mår bra, vi alla tycker väl att det kan vara lite för varmt ibland även om man inte vill klaga såklart men speciellt sixten tycker det är lite jobbigt just nu när det är för varmt, så vi försöker gå promenad med honom på morgonen och på kvällen då det är lite svalare så han kan ligga och mest ta det lugnt på dagarna. 

Jag och olof har tagit det lugnt med, man märker att man inte klarar av värmen på samma sätt som man gjorde förr, när vi var yngre låg vi hela dagarna och stekte i solen och hoppade från klipporna ner i det sköna, vackra havet. Så ser det inte direkt ut numera haha! Men vi har haft vårat.

Imorgon, måndag, kommer Daniel vår äldsta son och hans fru och 3 döttrar ner till oss och hälsar på i några dagar, det ska bli så himla roligt, vi älskar när vi får besök av våra älskade barn och deras fina familjer. Sixten älskar att få leka med barnen också, även om han precis som oss också börjar bli lite till åren. Jag antar att de får honom att känna sig lite ung, fina sixten. Barnen är så kära i denna lilla hund!

När Daniel ringde oss får en månad sedan och planerade den här träffen med oss berättade han en roligt nyhet minsann, han har gått och blivit egenföretagare! Mycket roligt, han har länge hållt på med marknadsföring och är så duktig på det han gör. Han hade tänkt på detta ett tag då han trivs på företaget han jobbat för innan men kände att det var dags att göra något nytt och ska nu jobba som konsult inom digital marknadsföring. Om jag förstod det rätt, han började även prata om att han fått ta företagslån småföretag och berättade att han hittat ett så bra företag som hjälpt honom med detta. Så himla roligt att höra när något såhär roligt händer, självklart är vi så stolta över honom!

Vi hörs snart igen hörrni, tills dess önskar jag er en trevlig vecka.

Father, Daughter, Beach, Family, Daddy, Sunny, Vacation


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *